زمانی که کسب و کارتان را شروع میکنید، فهرست کارهایی که باید انجام دهید ، به نظرتان بی پایان می رسد. شما باید یک تیم کاری قوی گردآوری کنید و یک محل مناسب برای کار پیدا کنید و تازه شروع به تولید محصول خود نمایید. بعد از آن وارد مرحله بازاریابی و فروش می شود و سپس .... .
بعد از انجام همه این کارها تازه پی می برید که کارهای حسابداری و مالی زمین مانده و باید پاسخگوی بیمه و مالیات باشید. علاوه بر آن به صورت دوره ای باید به مشتریان خود صورتحساب داده و با آنها تسویه حساب نمایید. انجام همه این کارها به صورت تنهایی و بدون داشتن ابزارهای مناسب کاری غیر ممکن به نظر می رسد.
بسیاری از کارآفرینان تازمانی که بعنوان یک حسابدار کسب تجربه نکرده اند کسب و کار خود را شروع نمیکنند. باید بدانید، مدیریت پول برای بقای کسب و کارتان بسیار مهم است.
اگر سیستم حسابداری فعلی شما صرفا شامل جعبهای پر از رسید و فاکتور باشد، حرکت به سمت یک ابزار حسابداری مبتنی بر نرم افزار به کسب و کارتان به اشکال ضروری بسیاری کمک خواهد کرد.
مزایای نرم افزارهای حسابداری و مالی
۱. بدانید از لحاظ مالی کجا ایستادهاید
جریان نقدینگی مثل شریانهای اصلی بدن هستند. در صورتی که در جریان نقدی یک کسب و کار مشکلی پیش بیاید مرگ آن کسب و کار حتمی است. مدیریت ضعیف جریان نقدینگی میتواند یک کسب و کار را نابود کند و وقتی کسب و کارتان رشد میکند نمیتوانید صرفابه مغزتان برای پیگیری امور مالی تان و داشتن تصویری دقیق از سلامت کسب و کارتان تکیه کنید.
بیشتر گزینههای نرمافزار حسابداری به راحتی میتوانند این تصویر را بر اساس دادههایی که وارد میکنید به شما بدهند، تا بتوانید درک بهتری از پول ورودی در مقابل پولی که بیرون می رود داشته باشید و مهمتر از آن بدانید با چه سرعتی این پول در گردش است.
۲. بحرانهای زمانی کمتر
به عنوان مالک یک کسب و کار نقشهای بسیاری به خود میگیرید و وقت تان با ارزش است.
نرم افزار حسابداری، به ویژه هنگامی که تحت وب اجرا شود و بتوان بر روی هر دستگاه متصل به اینترنتی به آن دسترسی داشت، به سادهسازی وظایف مالی و خودکار کردن فرآیندهای بسیاری کمک میکند.
برای مثال، هنگامی که میتوانید صورت حساب ها را بطور خودکار تولید و ارسال کنید و لازم نیست برای ایجاد هر فاکتور برای مشتری وقت هدر بدهید، میتوانید به جای آن وقت تان را به کارهای سازندهتر و رشدگرا مانند بازاریابی یا حفظ کارمند اختصاص بدهید.
۳. دیگر حدس و گمان در بین نیست
لازم نیست یک حسابدار (یا حتی یک کارمند تمام وقت) داشته باشید تا از بسیاری از وظایف اساسی حسابداری در کسب و کارتان مراقبت کنید. با ابزارهای مناسب، مدیریت دفاتر و پر کردن فرم های مالیاتی تان می تواند بسیار سادهتر شود.
بسیاری از امکانات موجود در نرم افزار حسابداری در واقع صاحبان کسب و کار را قدم به قدم در این وظایف همراهی میکند تا به ساده شدن آنها کمک کند، که میتواند به ویژه زمانی که فصل مالیات در پیش است بسیار مفید باشد.
۴. حجم کار به اشتراک گذاشته شده
هنگامی که یک سیستم حسابداری رسمی در محل کار ندارید، محول کردن وظایف مربوط به حسابداری به تیمتان میتواند بسیار چالش برانگیز شود.
بستههای نرم افزار حسابداری اغلب امکان چند کاربری دارند، بنابراین میتوانید اجازه دهید اعضای دیگر تیم وارد سیستم شده و وظایف حسابداری روزانه را انجام دهند و در نتیجه وقت تان را به جای کار بر روی آن به توسعه کسب و کارتان اختصاص بدهید.
برخورد کردن با کسب و کارتان مثل یک کسب و کار باشد
در حالی که مدیریت کسب و کار روشهای حسابداری خود را دارد که ممکن است در روزهای اول کسب و کارتان جواب بدهد، در نهایت اگر میخواهید کسب و کارتان رشد کند، به استفاده کردن از یک سیستم حسابداری رسمی تر نیاز پیدا میکنید.
همین که نیازهای تان را تحلیل کردید و تصمیم گرفتید یک نرم افزار حسابداری به مدیریت کردن امور مالی کسب و کارتان کمک کند، احتمالا تعجب خواهید کرد چطور بدون آن کارها را مدیریت میکردید!
فیلم های آموزشی نرم افزار حسابداری باتیز به شما کمک می کند تا بتوانید راحتتر در مورد تهیه و خرید نرم افزار حسابداری تصمیم گیری کنید.
:: بازدید از این مطلب : 103
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0